Nummirock julkisti esiintyjiä, mukana maailman parhaan logon kehittänyt Party Cannon

7.2.2024 10:57

Metalliosaston festariuutisia pukkaa. Keskikesän hevanderijuhla Nummirock julkisti uusia esiintyjiä, ja mukana on huomionarvoisia nimiä niin ulkomailta kuin koto-Suomesta. Yksi suuren maailman orkesteri on mielenkiintoinen myös ulkomusiikillisista syistä.

Brittiläinen Party Cannon on nimittäin riemastuttava tapaus kaikissa metallitapahtumien promojulisteissa. Kun alan esiintyjien logot ovat tavallisesti toinen toistaan sekavampia ja synkempiä risuaitoja, Party Cannonin nimi kirjoitetaan 1980-luvun piirrettyjä muistuttavin kirjaimin. Katsokaa esimerkkiä vaikka tästä:

Muita ulkomaisia kiinnityksiä ovat In Flames -johdannainen The Halo Effect sekä niin ikään ruotsalainen Mister Misery. Suomalaista osaamista edustavat Huora, Swansong, Enemies Everywhere, Vaasa Palaa, St. Aurora, De La Rocka, WikiRock sekä Poponjet. Dj-puolta hallinnoi Stereo Terror -kaksikko.

Nummirockin aiemmin julkistettuja kiinnityksiä ovat muun muassa Body Count, Rise of the Northstar, Thy Art Is Murder, Eluveitie, Suffocation ja Shadow of Intent. Festivaalin ennakkoliput ovat nyt myynnissä Nummirockin sivuilla, Tiketissä sekä Lippupisteessä. Tapahtuma juhlitaan 19.–22.6.2024.

Lisää luettavaa