NY Dolls, Bob Dylan ja Pelle Miljoona kertoivat levyistä

18.3.2009 15:47

New York Dollsin uusi studioalbumi Cause I Sez So ilmestyy 4. toukokuuta. Havaijilla nauhoitetun levyn on tuottanut Todd Rundgren, joka työskenteli yhtyeen kanssa myös vuonna 1973 ilmestyneen debyyttialbumin aikoihin.

New York Dollsin uusi studioalbumi Cause I Sez So ilmestyy 4. toukokuuta. Havaijilla nauhoitetun levyn on tuottanut Todd Rundgren, joka työskenteli yhtyeen kanssa myös vuonna 1973 ilmestyneen debyyttialbumin aikoihin. Pitkäsoitolla on yksitoista biisiä ja näiden joukkoon mahtuu myös uusi versio vanhasta Trash-kappaleesta.

Bob Dylanin tuore studioalbumi Together Through Life ilmestyy puolestaan 27. huhtikuuta. Pitkäsoitto sai alkunsa, kun Dylan kirjoitti Life Is Hard -kappaleen ranskalaisohjaaja Oliver Dahanin elokuvaan. Dylan lähtee myös kiertueelle. Rundi starttaa Tukholman Berns-klubilta 22.3. ja seuraavana iltana artisti esiintyy Globenissa.

Kerrottakoon samalla, että LA Times -lehden jutun mukaan Dylan ei juuri nyt nauti suurta suosiota Malibun-kotinsa naapureiden keskuudessa. Artistin talon takana asuvan Cindy Emmingerin mukaan Dylanin liikuteltavasta wc-kopista lähtevät tuoksut tekevät allergikkojen elämän vaikeaksi.

Myös Pelle Miljoonan Unabomber -kokoonpano on viihtynyt studiossa ja ryhmän Dharmapummi-pitkäsoitto ilmestyykin 25. maaliskuuta. Pelle Miljoona Unabomber lähtee samalla Suomen-kiertueelle, joka jatkuu huhtikuun alkupuolelta pitkälle syyskuuhun.

Lisää luettavaa