Nyt kyllä rikotaan joukkorahoituskampanjoiden vastike-ennätyksiä: Tommy Lee tarjoaa Mötley Crüe -uudelleenjulkaisun vastineeksi ökykämppänsä

No nyt alkavat olla rahoitusvastikkeet kohdillaan!

Nikki ja kumppanit rajulla 80-luvulla.

Mötley Crüe vetää aina överiksi olipa kyse sitten kaikenlaisesta yleisestä dekadenssista ja sikailusta tai sitten ihan vain joukkorahoituskampanjan vastikkeista, kuten tässä tapauksessa. Musiikkiaiheisen Plege Music -sivustolla järjestetyn Girls Girls Girls -albumin 30-vuotisuudelleenjulkaisun ennakkotilauksen kampanjassa on nimittäin tarjolla tavallisten cd-, vinyyli- ja kasettijulkaisujen sekä t-paitojen ja julisteiden lisäksi jotain ihan muuta. Rumpali Tommy Lee tarjoaa (oletettavasti) syvät taskut omaavalle rahoittajalle kolmikerroksisen, vajaan tuhannen neliön kämppänsä Kalifornian Calabasasissa.

Hintaa tälle paketille, joka tietenkin sisältää asunnon lisäksi albumin eri formaateissaan, t-paidan, signeeratun rumpukalvon ja julisteen, ei ole suoraan ilmoitettu, vaan se paljastetaan tosiostajalle kaupanhieronnan yhteydessä. Lienee turvallista olettaa, että ihan mistään pikkurahoista ei tässä tapauksessa tulla puhumaan.

Kuvia asunnosta on katsottavissa täällä.

EDIT: Muutettu neliöjalkoina ilmoitettu lukema neliömetreiksi.