Donald Trumpin taustalla soivat myös Adelen isoimmat hitit – jokos arvaatte artistin reaktion?

Donald rolled in the deep. Then sky fell.

Nythän on niin, että useat megaluokan artistit ja yhtyeet eivät pidä siitä, että sijoittajamiljardööri Donald Trump pyrkii Yhdysvaltain seuraavaksi presidentiksi heidän musiikkiaan apunaan käyttäen. Jyrkät mielipiteensä aiheesta ovat ilmaisseet jo niin Suomeen ensi kesänä saapuva Neil Young kuin mm. R.E.M.– ja Aerosmith-orkesteritkin.

Tuorein lisäys Trumpia niin sanotusti dislikettävien musikanttien nimekkääseen katraaseen on Adele, joka vastikään sanoutui irti kaikesta miehen kampanjointiin liittyvästä sen seurauksena, että presidenttiehdokas oli soitattanut artistin Rolling In The Deep– ja Skyfall-kappaleita (2010 ja 2012) jo lukuisilla turnee-etapeillaan ainakin vuoden 2015 marraskuusta asti.

Adele has not given permission for her music to be used for any political campaigning, kuului The Independentille annettu, Adelen tiedottajansa välityksellä toimittama virallinen lausunto.

Toinen kulma

Jenkkiräppäri Azealia Banks puolestaan paljasti sisäisen humoristinsa todetessaan äänestävänsä Trumpia, koska tämä on ”paha kuten Amerikka”.

I only trust this country to be what it is: full of shit. Takes shit to know shit so We may as well, put a piece of shit in the White House, sutkautti neitonen.

Että näin.