Nyt kuuluu maailmalta ilahduttavia uutisia, jos satut pitämään Tony Iommin musiikista

4.10.2018 09:19

Tony Iommi ei ole tehnyt vielä viimeistä levyään, ja uusia Iommi-riffejä saatetaan kuulla piankin. Näin maestro itse sanoi elokuussa yleisötilaisuudessa Whitley Bay -filmifestivaaleilla. Asiasta uutisoi Blabbermouth.

Iommi puhui Black Sabbathin aktiiviuran päättymisestä kertovan The End of the End -keikkadokumentin esityksen yhteydessä. Tilaisuuden juontaja kysyi Iommilta, tekeekö hän yhä uutta musiikkia, ja vastaus oli yksiselitteinen: kyllä tekee.

”Kyllä minä kasaan edelleen uusia kappaleita. Minulla on ideoita nauhalla. Sitten, kun tämä kaunis, aurinkoinen sää loppuu ja maailma muuttuu synkemmäksi, menen studioon ja alan äänittää”, Iommi sanoi.

”Äänittäjäni [ilmeisesti Mike Exeter – toim. huom.] teki juuri Judas Priestin viimeisimmän albumin. Nyt se on valmis, ja voimme toivoakseni laittaa pian jotain nauhalle. En tiedä vielä, mitä siitä tulee – kenties instrumentaalilevy. Olen saanut yhteystyötarjouksia monenlaisilta muusikoilta, jotka haluavat tehdä kanssani jotain.”

Eli katsotaan, josko tässä päivien lyhentyessä tulisi kuultavaksi uutta Iommia. Sekin olisi kiva, jos Tony Martinin aikakauden levyjen uudelleenjulkaisut saataisiin valmiiksi – Iommi puhui filmifestareille Forbidden-albumin uudelleenmiksaamisesta, mutta onhan siellä parempiakin levyjä jonossa.

Lisää luettavaa