Nyt osui kuvaaja oikeaan paikkaan oikeaan aikaan – Napsaisi hienon kuvan Lamb Of God -nokkamiehen ilmalennosta

Randy Blythe selvisi kompuroinnista onneksi vain pienin ruhjein.
28.5.2019 14:43

Kun bändin laulajana on metalliyhtye Lamb Of Godin Randy Blythen kaltainen Duracell-pupu, on väistämätöntä, että joskus keikoilla sattuu ja tapahtuu. Niin kävi Blythelle tällä kertaa New Jerseyn Camdenissa, jossa Lamb Of God oli lämmittelemässä Slayeriä viime perjantaina. Laulaja päätti setin viimeisen kappaleen aikana pistää kaiken likoon ja nousi ”egorampille” tekemään kunnon ninjapotkun ilmaan. Pahaksi onneksi hänen tukijalkansa petti alta ja laulaja lensi komeasti tantereeseen.

”Ensimmäinen ajatukseni: toivottavasti kylkiluuni eivät murtuneet. Toinen ajatukseni: toivottavasti (bändin kuvaaja) Kevin Wilson sai napattua kuvan!” kirjoitti Blythe keikan jälkeen Instagramissa.

Blythen onneksi hänen molemmat toiveensa toteutuivat, sillä mies selvisi kaatumisesta vain muutamin ruhjein ja mustelmin ja kuvaaja Wilson sai kuin saikin napattua hienot kuvat Blythen ilmalennosta. Voit katsoa laulajan Instagram-tilillään jakamat kuvat tuosta alta.

Ja kuten Blythen jakamasta lyhyestä videopätkästä nähdään, laulukin jatkuu kompuroinnista huolimatta aivan kuin mitään ei olisi tapahtunut. Näin ne ammattilaiset toimivat, hyvä!

Lisää luettavaa