Oasis-yhtyeen alkuperäisrumpali Tony McCarroll joutui sairaalaan – ”Vaara ei ole vielä ohi…”

McCarroll joutui sairaalahoitoon sydänkohtauksen vuoksi.
31.8.2021 11:56

Oasis-yhtyeen alkuperäisjäsen, rumpali Tony McCarroll on joutunut sairaalahoitoon. McCarroll kertoi asiasta Twitterin välityksellä maanantaina 30. elokuuta. Aiheesta uutisoi muun muassa NME.

”Halusin vain kertoa, että minut otettiin sairaalaan torstaina saatuani sydänkohtauksen”, McCarroll twiittaa.

”Vaara ei ole vielä ohi, mutta haluan tässä lähettää valtaiset kiitokset NHS:lle (Englannin julkinen terveydenhoitojärjestelmä). Olemme enemmän kuin onnekkaita, että meillä on tällainen systeemi!”

Vuonna 1971 syntynyt McCarroll oli yhdessä basisti Paul McGuiganin ja kitaristi Paul Arthursin kanssa mukana Oasis-yhtyeen esiasteena toimineessa Rain-yhtyeessä. Vuonna 1991 Rainin laulajaksi pestattiin Liam Gallagher, jonka ehdotuksesta yhtyeen nimeksi vaihdettiin Oasis. Myöhemmin samana vuonna Liamin kitaristiveli Noel Gallagher liittyi bändiin viidenneksi jäseneksi.

McCarroll oli mukana yhtyeen vuoden 1994 Definitely Maybe -debyyttialbumilla sekä kahdella singlejulkaisulla. McCarroll erotettiin yhtyeestä ennen (What’s The Story) Morning Glory? -kakkoslevyn (1995) julkaisemista, mutta hän soittaa levyn ensimmäisenä singlelohkaisuna julkaistulla Some Might Say -kappaleella.

Lisää luettavaa