Oi niitä aikoja: Motörhead julkaisi harvinaislaatuista keikkamateriaalia vuodelta 1979 – ja meno on todellakin kohdillaan

https://www.youtube.com/watch?v=yWIS3jTseOc

Motörhead on julkaissut harvinaislaatuisen videopätkän Bomber-kappaleen esityksestä, joka on perua vuodelta 1979. Aiemmin julkaisematon pätkä löytyy tulevalta box setiltä, joka niputtaa jotakuinkin kaikki orkesterin tekemiset tuolta kyseiseltä vuodelta yhteen näppärään pakettiin.

Tallenteella Lemmy Kilmister, ”Fast” Eddie Clark ja rumpali ”Philthy Animal” Taylor jytisyttävät Le Mansissa, Ranskassa sijaitsevan keikkapaikan rakenteita, ja kun ajatellaan että kukaan lavalla kohkaavista herroista ei ole enää keskuudessamme, niin kyllähän tämän äärellä herkistyy jo raavaampikin road crew -soturi. Voit katsoa videon yltä.

1979 Box Set sisältää Overkill– ja Bomber -lp:t sekä kaksi tuplaliveä yhtyeen vuoden 1979 kiertueilta. Pakettiin kuuluu myös 40-sivuinen Melödy Breaker -”musiikkilehti”, täynnä aiemmin julkaisemattomia valokuvia ja uusia haastatteluita ajanjakson tiimoilta, sekä harvinaisuuksia sisältävän lp:n, No Class -seiskatuumaisen, Bomber-kiertueohjelman, Overkill-nuottikirjan sekä valikoiman erilaisia rintamerkkejä. Kokoelma, jonka sisältöä voit käydä tutkailemassa tarkemmin täällä, ilmestyy lokakuun 25. päivä.

Samalla yhtye julkaisee myös Overkillistä ja Bomberista omat, kahden cd:n ja kolmen lp:n deluxe edition -paketit. Overkill sisältää maaliskuun 31. päivä vuonna 1979 Aylesbury Friarsissa, Isossa-Britanniassa äänitetyn Good N’Loud -liven ja Bomber puolestaan Le Mansin La Rotondessa tallennetun Sharpshooter-livealbumin.