Oletko joskus hämmästellyt, miten Ozzy Osbourne voi olla vielä kaiken kokemansa jälkeen hengissä? Niin tekee Ozzy itsekin

30.10.2018 21:45

Rolling Stonelle kuulumisiaan kertoillut Ozzy Osbourne sanoo olevansa onnekas, että on vielä elossa kaikkien railakkaimpien bailuvuosiensa jälkeen. Vaikka pahimmat ylilyönnit ja päänsekoittajien kanssa puljailut ovatkin hänen mukaansa jääneet jo kauas taakse, ja mies onnistui selviytymään 70- ja 80-lukujen koettelemuksistaan jopa suhteellisen rajoitetuin vaurioin, varsinaisilta terveyshuolilta ei Pimeyden prinssikään ole vuosien vieriessä säästynyt. Hiljattainhan Osbourne joutui sairaalahoitoon käteensä iskeneen infektion johdosta.

”En olisi ikinä uskonut selviäväni näin pitkälle”, mies päivittelee. ”Viisikymmentä vuotta on pitkä aika. En ymmärrä miksi olen vielä elossa hurjimpien aikojen jäljiltä. Ilmeisesti yläkerran kaveri, jos sellaista nyt ylipäätään on, haluaa minun pysyvän maisemissa.”

”Minun pitäisi olla kuollut jo kymmeneen kertaan”, Ozzy jatkaa. ”Enkä sano sitä vitsinä. Olin mönkijäonnettomuudessa vuonna 2003. Sydämeni pysähtyi kahdesti. Olen vetänyt huumeyliannostuksen muutamaan kertaan, enkä ole siitä todellakaan ylpeä.”

Nykyisin mies on kuitenkin omien sanojensa mukaan täysraitis. ”En polta tupakkaa. En juo viinaa. Enkä vedä enää huumeita.”

Varmasti parempi näin.

Lisää luettavaa