Onko Black Sabbathin taru todella taputeltu? Tony Iommi vastasi ikuisuuskysymykseen – ”Emme ajatelleet palaavamme enää yhteen Ozzyn kanssa”

12.12.2021 20:00

Vastikään oman hajuvetensä lanseerannut Black Sabbath -legenda Tony Iommi on epäilemättä saanut vastailla yhden ihmiselon tarpeiksi yhtyeen tulevaisuutta koskeviin kysymyksiin. Orkesterihan laittoi pillit pussiin The End -jäähyväiskiertueen myötä reilut neljä vuotta sitten.

Planet Rockin tuoreessa haastattelussa mies sanoo, että tulevaisuuden suhteen on turha esittää pitäviksi luulemiaan näkemyksiä.

”Sitä ei voi oikein koskaan sanoa ei koskaan”, Iommi pohdiskelee. ”Tiedämme tämän bändin kanssa, että koskaan ei voi sanoa ’Tuota ei tule enää tapahtumaan’, sillä joka kerta kun olemme sanoneet niin, se on tapahtunut. Emme ajatelleet palaavamme enää yhteen Ozzyn kanssa alkuvuosien jälkeen. Emme ajatelleet palaavamme yhteen Dionkaan kanssa, mutta niin me vain teimme. Emme koskaan ajatelleet, että Ian Gillan olisi mukana bändissä, mutta niinpä hän oli. Ei voida siis sanoa, että niin ei tule koskaan tapahtumaan.”

”Emme ole lopettaneet sitä”, Iommi sanoo bändiin viitaten. ”Ainoastaan isot kiertueet on lopetettu. En haluaisi enää tehdä 18 kuukauden rundeja, mutta se ei tarkoita ettemmekö voisi tehdä yksittäisiä juttuja.”

 

Lisää luettavaa