Onko David Lee Roth jäämässä eläkkeelle vai ei? – Las Vegas -residenssin nimi herättää hämmennystä

Jackie Brown /SplashNews.com /STELLA Pictures /AOP

Vetääköhän laulaja nyt kaikkia höplästä oikein urakalla?

Van Halen -solisti David Lee Roth antoi hiljattain Las Vegas Review-Journalille lausuntoja, joiden mukaan miehen vuodenvaihteessa Las Vegasin Mandalay Bayn House of Bluesissa soittamat residenssikeikat jäävät laulajan viimeisiksi.

”Olen antanut kaikkeni. Matka on ollut uskomaton ja hieno, ei mitään kaduttavaa eikä sanottavaa. Jään kaipaamaan teitä kaikkia”, David Lee Roth totesi.

Nyt laulaja on jakanut tulevien residenssikeikkojensa virallisen julisteen sosiaalisessa mediassa ja keikkaputken nimi on herättänyt syystäkin hämmennystä. Residenssin nimeksi on nimittäin annettu ”The Last Tour (Unless It Isn’t)” eli vapaasti käännettynä ”Viimeinen kiertue (paitsi jos se ei ole)”.

Tarkoittaako tämä siis sitä, että Diamond Dave puhui Las Vegas Review-Journalille palturia? Onko nimi vain vitsi ja kenties piikki kaikille niille artisteille, jotka tekevät jäähyväiskiertueen toisensa perään? Jättääkö laulaja näin itselleen takaportin, jotta tämä voi halutessaan jatkaa keikkailua eläköitymispuheistaan huolimatta? Mene ja tiedä, joka tapauksessa mystisiltä tuntuvat David Lee Rothin tiet.