Onko Iron Maiden äänittänyt kaikessa hiljaisuudessa uuden albumin? Niin ainakin vahvasti huhutaan

Iron Maidenin huhuillaan saattaneen kaikessa hiljaisuudessa uuden albuminsa valmiiksi, raportoi Blabbermouth.

Yhtye äänitti edellisen pitkäsoittonsa, vuonna 2015 julkaistun The Book of Soulsin pitkäaikaisen tuottajansa Kevin ”Caveman” Shirleyn kanssa Pariisissa vuoden 2014 loppupuolella.

Maanantaina Shirley summasi kuluneen vuoden Facebook-päivityksessään ja mainitsi viettäneensä aiemmin tänä vuonna kolme kuukautta Pariisissa ”nimeämättömän, mutta ei erityisen salaisen projektin parissa”. ”Korvani vain soivat sen päätteeksi”, mies toteaa koosteessaan, jonka voit lukea alta.

Toukokuussa italialainen Maiden Concerts -verkkosivu selvitteli Maiden-muusikoiden liikkeitä ja onnistui paikantamaan koko poppoon vaimoineen yhtä aikaa Shirleyn kanssa Pariisissa. Tuottaja myös jakoi kuvia Guillaume Tell -studiolta, jossa Maiden nauhoitti Brave New Worldin ja The Book of Soulsin, ja kertoi niiden oheen olevansa viimeistelemässä ”isoa projektia”.

Kuluvan vuoden Pohjois-Amerikan-kiertueella Maiden-solisti Bruce Dickinson vihjaili katsojille ainakin Kaliforniassa, että uusia Iron Maiden -biisejä on tulossa nopeammin kuin kukaan osaa arvatakaan.

Elämme jännittäviä aikoja.

One doesn’t want to wish Time away, but 2019 sure challenged that. The year that very nearly stole my Joy. In January…

Posted by Kevin Shirley on Monday, December 23, 2019