Opeth julkaisi äkkiarvaamatta uuden (hyvän) kappaleen – viimeisimmästä levystä tulossa erikoispainos

29.3.2022 09:58

Tässäpä ilahduttava yllätys. Opeth ilmoittaa julkaisevansa In Cauda Veneum -albumistaan (2019) uuden erikoispainoksen, ja tuotosta promotoidaan aiemmin julkaisemattomalla kappaleella. Eikä tämä Width of a Circle ole edes mikään pöytälaatikkoon haudattu jämäbiisi vaan aivan mainio esitys. Kuuntele alempaa!

In Cauda Veneum julkaistiin aikanaan sekä englannin- että ruotsinkielisenä versiona, ja uudella painoksella ovat mukana nämä molemmat. Lisäksi tarjolla on kolmaskin levy, jolla on kolme uutta biisiä niin ikään kahdella kielellä esitettynä. Uudet kappaleet ovat The Mob / Pöbeln, Width of a Circle / Cirkelns Riktning ja Freedom & Tyranny / Frihet & Tyranni.

In Cauda Veneumin julkaisi alun perin Nuclear Blast, mutta nykyään Opeth vaikuttaa Nukesta irtaantuneen Atomic Fire Recordsin listoilla. Kenties uusi julkaisu liittyy tähän siirtoon. Keikkapuolella yhtye kiertää kevätkaudella Pohjois-Amerikassa, ja Suomessa bändin voi nähdä 30.6. Seinäjoen Provinssissa ja 12.8. Oulun North of Hell -festareilla.

Lisää luettavaa