Ja sitten jotain muuta… Räjäytä mielesi uuden Oranssi Pazuzu -teoksen äärellä

Tarjolla 10 minuuttia uutta Oranssi Pazuzua.
13.3.2020 19:09

Oranssi Pazuzu on koko historiansa ajan tehnyt asiat toisin kuin metallin piirissä on ollut tapana ja ottanut vaikutteita vähintään yhtä paljon genren ulkopuolelta kuin sen sisältä. Matka kosmisiin sfääreihin jatkuu entistäkin monipuolisempana yhtyeen viidennellä, 17.4. ilmestyvällä Mestarin kynsi -albumilla, jonka julkaisee Nuclear Blast. Nyt albumilta on ilmestynyt kymmenminuuttinen single Uusi teknokratia, joka täyttää odotukset että jättää janoamaan lisää.

Kuuntele Uusi teknokratia koko komeudessaan alapuolelta Spotifysta tai muista digipalveluista tämän linkin kautta. Kappaleeseen on tehty myös hieno 30-sekuntinen teaser-video, jonka löydät jutun alusta.

Mestarin kynsi -albumia yhtyeen laulajakitaristi Jun-His kommentoi: ”Halusimme ehdottomasti etsiä musiikkiimme uusia näkökulmia ja toisessa kädessä jatkaa siitä, mitä aloimme rakentamaan Värähtelijän (2016) kanssa. Uudelle albumille olemme ottaneet vaikutteita myös elektronisesta musiikista. Ei niinkään suoranaista soundia, vaan ideoita kappaleesta, joka voisi matkata erilaisten portaalien läpi luoden uusia äänimaailmoja, maisemia ja mielikuvia muuttuvasta ympäristöstä.”

Oranssi Pazuzu (Kuva: Rainer Paananen)

Lisää luettavaa