Ovatko Rollarit parhaillaan viimeisellä kiertueellaan? Mick Jagger kommentoi asiaa

"Joskus tulee se aika, kun emme enää halua tehdä tätä."
5.3.2018 21:15

The Rolling Stonesin papat jaksavat yhä edelleen heilua. Kylillä kuitenkin huhutaan ja spekuloidaan, että No Filter -kiertue tulisi jäämään yhtyeen viimeiseksi – varsinkin rumpali Charlie Wattsin heitettyä hiljattain antamassaan haastattelussa olevansa itse jo valmis laittamaan kapulat syrjään.

Mick Jagger kuitenkin kertoo fanien huojennukseksi Sunday Post -lehdelle, ettei hän itse ainakaan pidä kiertuetta millään lailla viimeisenä.

”En ole rehellisesti sanoen missään vaiheessa ajatellut, että nämä keikat olisivat viimeisiämme. Joskus tulee se aika, kun emme enää halua tehdä tätä syystä tai toisesta, mut en ajattele niin ainakaan tänä kesänä”, Jagger tuumaa.

”Minusta pitää olla rehellinen itselleen ja faneille. Jos hommasta ei nauti tai se vaatii fyysisesti liikaa heittää joka keikka sen vaatimalla energialla, [lopettamista] pitää harkita vakavasti. Itse en ole kuitenkaan vielä siinä pisteessä.”

Jagger sanoo olevansa hotellissa rentoutumassa noin tunti keikan päättymisen jälkeen. Vielä kuitenkin 74-vuotiaankin menojalkaa alkaa vipattaa keikan jälkeenkin.

”Joskus tulee tehtyä se virhe, että lähtee ulos tanssimaan. Se ei ole aina hyvä idea, koska energiaa pitää säästellä. Viime kiertueellamme tein kuitenkin tuon virheen kerran tai kaksi ja innostuin hieman liikaa bilerintamalla. Se ei ole hyvä juttu, mutta yleensä voin kuitenkin ihan hyvin seuraavana päivänä”, Jagger toteaa.

Lisää luettavaa