Ozzy aikoo jättää jäähyväiset – Sharon Osbourne kertoi miehensä suunnitelmista

23.1.2024 09:55

Sharon Osbourne vieraili Mirrorin haastateltavana ja valotti samalla miehensä Ozzyn suunnitelmia. 75-vuotias Ozzy on tunnetusti kärvistellyt jo pitkään monenmoisten vaivojen ikeessä, ja vaikka miestä on jatkuvasti poltellut halu päästä keikoille, terveys ei ole antanut myöten. Nyt Sharon kuitenkin kertoo, että Ozzy aikoo kavuta lavalle ainakin vielä kahteen otteeseen kotikonnuillaan Birminghamissa.

”Hän ei lähde enää kiertueelle, mutta suunnittelemme kahta jäähyväiskeikkaa, koska hänestä tuntuu ettei hän ole hyvästellyt fanejaan ja hän haluaa jättää jäähyväiset kunnolla”, Sharon sanoo ja jatkaa:

”Teemme tämän Aston Villassa, mistä Ozzy on kotoisin.” Aston Villa -jalkapalloseuran kotistadion Villa Park sijaitsee Birminghamissa.

Mitä Ozzyn vointiin tulee, Sharonin mukaan miehen lauluääni on täysin kunnossa ja muutenkin Sabbath-suuruus on virkeänä. Kroppa saattaa temppuilla, mutta huumorintaju pysyy.

”Hänen äänensä on ihan täydellisessä terässä. Hän on joutoaikanaan edelleen ottanut laulutunteja, joten hänen äänensä voi hyvin. Ja hän vitsailee yhä. Hänen päässään vilisee kaikenlaisia melodioita. Vaikka et pitäisi Ozzyn musiikista, et voi olla pitämästä Ozzysta itsestään”, Sharon sanoo.

Lisää luettavaa