Ozzy Osbourne antoi tilannepäivityksen terveydentilastaan – edessä siintää leikkaus: ”Minulla on tällä hetkellä paljon kipuja”

12.9.2023 21:14

Viime vuodet ovat olleet terveyden kannalta vähintäänkin haastavia Ozzy Osbournelle. Suurin yksittäinen takaisku lienee vuonna 2019 tapahtunut kaatuminen, joka ärsytti vuonna 2003 tapahtuneen mönkijäonnettomuuden aiheuttamia vammoja. Nyt Ozzy kertoo, että edessä on järjestyksessään neljäs leikkaus tapaturman tiimoilta.

”Alaselkäni on… olen menossa epiduraaliin pian sillä kävi ilmi, että niska on korjattu, mutta mönkijä osui niskan alapuolella oleviin kahteen nikamaan, eikä niistä ole enää mitään jäljellä”, Ozzy kertoo The Osbournes -podcastissa.

Ozzy on esiintynyt vuoden 2018 jälkeen vain kahdesti. Pimeyden prinssin oli tarkoitus olla mukana Kaliforniassa lokakuussa järjestettävässä Power Trip Festival -tapahtumassa, mutta joutui perumaan keikkansa terveysongelmien takia.

”En tiedä mitä vittua [lääkärit] aikovat tehdä”, Ozzy sanoo, kun Jack Osbourne kysyy podcastissa tulevasta operaatiosta. ”Tiedän vain sen, että juuri tällä hetkellä minulla on paljon kipuja ja oloni on todella epämukava.”

Lisää luettavaa