Ozzy Osbourne -kitaristi Zakk Wylde ei näe ongelmaa Ronnie James Dion hologrammishow’ssa – ”Se on viihdettä”

26.12.2021 16:38

Ozzy Osbournen sooloyhtyeestä ja Black Label Societystä tuttu parrakas kitarasankari Zakk Wylde suhtautuu Ronnie James Dion hologrammiin avoimin mielin.

Dion hologrammi on herättänyt puhetta niin puolesta kuin vastaankin sen debytoitua Wackenissa vuonna 2016. Tarkoituksena oli alunperin järjestää maailmankiertue, jolla hologrammi esiintyisi Dio Disciples -yhtyeen kanssa, mutta sittemmin Ronnien leski Wendy Dio on ilmoittanut projektin olevan jäissä.

”Mielestäni se on mahtavaa”, Wylde sanoo ToddCast Podcastin haastattelussa. ”Se vain pitää suosikkiartistiemme muistot elossa — olipa kyse sitten coverbändien tsekkaamisesta tai vastaavasta. Sanotaan nyt näin: jos menet katsomaan sitä ja kaikilla on hauskaa, et muuta kuin juhlista Ronnien suuruutta ja sitä, kuinka hämmästyttävä hän oli. En näe siinä mitään ongelmaa.”

”Se on viihdettä”, Wylde jatkaa. ”Jos menet keikalle ja rakastat Ronnie James Dioa, kuten me kaikki, se on hyvä juttu. Se ei eroa siitä kun menen katsomaan ketä tahansa ystävääni coverbändeissään. Minulla on kavereita jotka soittavat Zosossa sun muissa — heillä on uskomaton [Led] Zeppelin-coverbändi ja aina kun menemme katsomaan heitä, meillä on hauskaa. Se on mahtavaa. Se on suosikkibändien ja -artistien juhlistamista. Mielestäni se on mahtavaa. Minulla ei ole sen kanssa minkäänlaisia ongelmia.”

Lisää luettavaa