Ozzy Osbourne nimeää maailman parhaan War Pigs -coverin – osaatko arvata esittäjän?

12.1.2024 14:11

Black Sabbathin War Pigs on ehta raskaan rockin klassikko, ja biisi on napattu vuosikymmenten mittaan monien muidenkin bändien ohjelmistoon. Biisiä ovat menestyksekkäästi soittaneet muun muassa Faith No More, Zakk Wylde, Bathory ja Michael Schenker, mutta mikä versio on eniten alkuperäisten esittäjien mieleen? Ozzy Osbourne antoi X-viestipalvelussa kysymykseen oman vastauksensa. Asiasta uutisoi Metal Hammer.

Ozzy on selvästi innostunut r&b:n ja hiphopin saralla tavallisesti kunnostautuneen T-Painin (oik. Faheem Rashad Najm) tuoreesta versiosta. T-Pain levytti kappaleen viime vuoden On Top of the Covers -coverlevylleen, jolla on mukana myös Sam Cooken, Journeyn ja Frank Sinatran tunnetuksi tekemiä kappaleita.

”Tämä on paras War Pigs -cover ikinä”, Ozzy kirjoittaa X-tilillään ja kysyy heti perään: ”Miksi ette ottaneet minuun yhteyttä?”

T-Pain on kehusta mitä ilmeisimmin mielissään, sillä vastaus tuli pian: ”Olet aina tervetullut mukaan. Olet ykkösvalinta joka kerta! Kiitos paljon, merkitsee paljon kuulla tämä suuruudelta itseltään”, muusikko kirjoittaa.

Siispä tarkasta alta, millainen se uusi ja uljas Sabbath-tulkinta on:

Lisää luettavaa