Ozzy Osbournen terveyshuolet jatkuvat: Pimeyden Prinssi paljastaa sairastuneensa Parkinsonin tautiin

https://youtu.be/NwB2hKmHsE0

Viimeiset pari vuotta ovat olleet rankkoja Ozzy Osbournelle. Mies on suhteellisen lyhyessä ajassa joutunut sairaalahoitoon ainakin kolmeen eri otteeseen. Ensin miehen terveyttä uhkasi kädestä alkanut tulehdus, sitten keuhkokuume. Kaiken huipuksi Ozzy kaatui kotonaan sillä seurauksella, että vuoden 2003 mönkijäonnettomuudessa miehen ruhoon asennetut metallituet siirtyivät pois paikoiltaan.

Helpotusta ei ole tarjolla uudelle vuosikymmenelle siirryttäessäkään, sillä Ozzy paljastaa Good Morning America -ohjelmalle (katso yltä) myöntämässään haastattelussa sairastuneensa Parkinsonin tautiin.

”Soitin edellisen keikkani uudenvuodenaattona Forumilla. Sitten kaaduin pahasti. Jouduin leikkaukseen niskani takia, joka sotki kaikki hermoni, ja sain tietää, että sairastan lievää muotoa [Parkinsonista].”

Ozzyn vaimo Sharon Osbourne painottaa, ettei diagnoosi ole missään tapauksessa ”kuolemantuomio”. ”Se vaikuttaa kuitenkin joihinkin vartalon hermoihin”, Sharon selventää. ”Se menee niin, että on hyvä päivä, toinen hyvä päivä ja sitten todella huono päivä.”

Ozzy lisää, että hän kärsii erityisesti oikean kätensä tunnottomuudesta ja jalkojen kylmyydestä.

”En  tiedä johtuuko se Parkinsonista vai mistä”, Ozzy aprikoi. ”Se juuri on ongelmana.”

Kylläpä miestä nyt koetellaan.