Ozzy Osbournen uusi albumi edistyy vauhdilla – mukana Metallica-, Foo Fighters- ja RHCP-muusikoita, mutta ei Zakk Wyldeä

1.5.2021 18:18

Mitä kuuluu Ozzy Osbournen uudelle albumille? Prosessi vaikuttaisi edenneen jo varsin mukavaan pisteeseen, sillä Ozzy kertoo, että hänellä on jo 15 valmista kappaletta valmiina levyn tarpeisiin.

Hevilegenda on työstänyt seuraajaa viimevuotiselle Ordinary Manille karanteenioloissa kitaristi-tuottaja Andrew Wattin kanssa.

”Olen tehnyt 15 biisiä”, Ozzy kommentoi Metal Hammerille. ”Se on pitänyt minut elossa. Nämä kaksi viime vuotta olen ollut vitun huonossa jamassa onnettomuuden [Ozzy kaatui pahasti kotonaan] ja pandemian takia. Se on pitänyt minut järjissäni, musiikki on tullut tarpeeseen.”

”Minulla on ollut vähän vaikeuksia, mutta edistymme hitaasti mutta varmasti”, mies jatkaa. ”Ainoa huolenaiheeni tällä haavaa on sen perhanan jutun viimeisteleminen. Meillä on sama tuotanto kuin viime kerrallakin, joten siellä tulee olemaan samankaltaisuuksia. Joudutte kuitenkin odottamaan ennen kuin pääsette itse arvioimaan lopputulosta.”

Tulevalla levyllä on mukana nimimuusikoita muun muassa Foo Fightersista, Red Hot Chili Peppersistä ja Metallicasta. Ozzyn pitkäaikaista kitaristia Zakk Wyldeä ei kuitenkaan levyllä kuulla, kuten ei kuultu myöskään Ordinary Manilla. Wylde kuitenkin sanoo, ettei asia häiritse häntä.

”Tuen aina pomoa”, Wylde kommentoi SiriusXM-radiokanavan Trunk Nation With Eddie Trunk -ohjelman haastattelussa. ”Suhteeni hänen kanssaan on suurempi kuin musiikki. Jos Barb [Wylden vaimo Barbaranne] sanoisi, että ’Zakk, [Ozzy] ja Sharon ovat menossa ulos syömään ystävineen tai jotain.’ Ja hän [Ozzy] kysyisi: ’Zakk, voitko tehdä minulle palveluksen? Tule tänne ruokkimaan koirat, olen poissa kolme päivää’, vastaisin, että ’Toki, mitä vain haluat. Tuon vielä maitoa ja kananmunia tullessani.’ Sellainen suhde minulla on hänen kanssaan. Olemme edelleen puheväleissä ja kaikkea — tekstailemme toisillemme. Kaikki on hyvin.”

Wylde sanoo myös olevansa valmis palaamaan tien päälle Ozzyn kanssa heti kun mahdollista.

”Jos Ozz soittaa minulle ja sanoo, että ’Zakk, jammailemme tiistaina. Meillä on treenit silloin’, menisin sinne ja kävisimme biisejä läpi”, Wylde sanoo. ”Ja siitä me sitten jatkaisimme eteenpäin.”

Lisää luettavaa