Ozzy Osbournen vointi ei kuulosta erityisen hyvältä: ”Hän kärsii hirvittävistä kivuista”, paljastaa vaimo

Sharon Osbourne päivittää jälleen miehensä kuulumisia. Tällä kertaa Sharon paljastaa paitsi yksityiskohtia Ozzyn sairaalahoitoon alkuvuodesta vieneestä onnettomuudesta myös tämän kärsimistä kivuista ja CBD-öljyn käytöstä.

”Hänellä on ollut todella rankka vuosi”, Sharon kertoo Loose Women -ohjelmassa. ”Se alkoi influenssalla, josta tuli keuhkoputkentulehdus, jota seurasi vielä keuhkokuume. Hän oli sairaalahoidossa. Kun hän palasi kotiin, hän oli jo toipumassa, kun hän meni sitten yöllä vessaan asioilleen… kun hän palasi vessasta, hän kompastui mattoon ja osui lasisen yöpöydän kulmaan sellaisella vauhdilla, että hänet täytyi viedä sairaalaan.”

”Muutama vuosi sitten hän oli moottoripyöräonnettomuudessa [Sharon tarkoittanee tällä vuoden 2003 mönkijäonnettomuutta], jonka takia hänen vartaloonsa täytyi asentaa metallitukia, ja uusi onnettomuus siirsi tuet pois paikoiltaan ja pirstaloi luita joihin ne oli kiinnitetty”, Sharon jatkaa. ”Sitten hänellä oli ongelmia niskansa kanssa ja heidän täytyi tehdä hänelle kaksi operaatiota. Hän on nyt toipumassa, Luojalle kiitos. Hän tarvitsee kuitenkin joka päivä fysioterapiaa.”

Kaiken kokemansa jälkeen Ozzy on kovilla myös henkisesti.

”Hänellä on hirvittäviä kipuja, eikä hän oikein osaa olla kotona”, Sharon sanoo. ”Hän haluaa takaisin tien päälle, takaisin kiertueensa ja bändinsä pariin. Hänen vammansa eivät itse asiassa ole se pahin juttu, vaan hänen mielentilansa pitäminen positiivisena.”

Sharonilta kysyttiin myös sitä, onko hän huolissaan siitä, että Ozzy voisi tulla riippuvaiseksi kipulääkkeistä.

”Hän ei käytä mitään sellaisia”, Sharon toteaa. ”Hänen täytyi käyttää niitä kun hänet viimeksi operoitiin. Nyt hän käyttää kipuun CBD:tä – tai mitä se nyt onkaan – ja hän hoitaa asian sillä tavoin.”

CBD on hampussa esiintyvä psykoaktiivinen yhdiste, jolla on antipsykoottisia ja neuroprotektiivisia vaikutuksia.

Voit katsoa Sharonin tilannepäivityksen yltä.