Ozzy perui aiemmin kaikki vuoden 2019 keikkansa – nyt Sharon Osbourne selvittää kyynelsilmin, mitä Pimeyden prinssille tapahtui

https://www.youtube.com/watch?v=HFsRh9d4uOI

Raportoimme aiemmin, kuinka alkuvuodesta melkoisen määrän terveydellisiä takaiskuja kokenut Ozzy Osbourne joutui perumaan tälle vuodelle suunnitellut No More Tours 2 -kiertueen keikat kaaduttuaan kotonaan. Raportit siitä, kuinka pahasti Pimeyden prinssi loukkasi rytäkässä itsensä, ovat olleet tähän saakka vähintäänkin vaihtelevia, mutta nyt Ozzyn vaimo Sharon on selventänyt miehensä tilannetta The Talk -ohjelmassa.

”Ozzy on… voi luoja, en tiedä mistä aloittaa, ja yritän pitää tämän lyhyenä…”, Sharon kertoo. ”Hänellä oli vuoden alussa paha influenssa, josta seurasi keuhkoputkentulehdus ja sitä sitten keuhkokuume. Kun hänellä oli influenssa, hän palasi sairaalasta kotiin ja hänelle sattui paha tapaturma.”

”Hän kaatui. Hän kaatui keskellä yötä. Hän oli vuosia sitten koomassa mönkijäonnettomuuden jäljiltä ja hän loukkasi nyt niskansa, hartiansa ja selkänsä uudelleen. Kaikki hänen kroppaansa laitetut metallituet ja muut menivät pois sijoiltaan. Meidän täytyi siis perua kaikki tämän vuoden keikat. Mutta hän voi nyt hyvin.”

Voit katsoa videon Sharonin puheenvuorosta yltä, 2:38:n paikkeilta.

Sharonin mainitsema mönkijäonnettomuus tapahtui vuonna 2003.

Ozzyn odotetaan palaavan tien päälle jälleen ensi vuoden helmikuussa.