Ozzyn uskottomuus ajoi minut yrittämään itsemurhaa, Sharon Osbourne kertoo

24.1.2024 11:31

Ozzy ja Sharon Osbournen yhteinen taival on yksi rockmaailman tunnetuimpia rakkaustarinoita. Suhde on kuitenkin kokenut karikon jos toisenkin – Ozzyn päihdeongelmat ovat aiheuttaneet runsaasti päänvaivaa, ja tuoreessa Daily Mirrorin artikkelissa Sharon kertoo, että Ozzyn uskottomuus ajoi hänet jopa kuoleman partaalle.

2010-luvulla uutisoitiin, että Ozzylla oli avioliiton ulkopuolinen suhde vuosina 2012–16. Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun laulaja on pettänyt vaimoaan, mutta ilmeisesti suhde oli vakavampi kuin Ozzyn aiemmat sekoilut.

”Hänellä on aina, siis aina ollut groupieita, ja heihin olin jo tottunut”, Sharon Osbourne sanoo.

”On kuitenkin eri asia, kun tiedät sen henkilön nimen, missä hän asuu ja missä hän työskentelee. On kokonaan toinen juttu, kun siinä on tunnetta mukana. En muista, kuinka monta pilleriä otin.”

”Ajattelin, että lapseni ovat jo aikuisia, he pärjäävät hyvin ja voivat huolehtia itsestään. Niinpä otin yliannostuksen ja lukitsin itseni makuuhuoneeseen. Siivoamaan tullut sisäkkö sitten löysi minut.”

Nykyään Sharonin ja Ozzyn liitto etenee valoisammissa merkeissä, ja kaksikko vannoo haastatteluissa keskinäisen rakkauden nimeen. Ozzy on myös pahoitellut aiempia toilailujaan. Mukavia eläkepäiviä sitten vain kumpaisellekin, kunhan malttavat jättää työhommat vähemmälle ja Ozzy saa jäähyväiskeikkansa esitettyä!

Lisää luettavaa