Päivän Oasikset: yhtye jakaa Be Here Now -uusintajulkaisun kunniaksi ilmaista demomateriaalia ja Liam haukkuu Noelin pystyyn somessa

23.9.2016 20:57

Oasis-leiri on aktivoitunut viime kuukausina varsin näyttävästi. Ensinnäkin Liam on Twitter-meuhkaamisensa lisäksi puuhaamassa ensi vuodeksi soololevyä, dokumenttielokuvaa pukkaa ja Be Here Now -albumikin on saamassa uusintajulkaisun lokakuun 26. päivä. Orkesteri onkin laittanut viimeksi mainittuun liittyen jakoon ilmaiseksi ladattavan demoversion Going Nowhere -kappaleesta – jonka löydät täältä.

Säpinää bändin ympärillä siis riittää ja kaikki on hyvin? No ei aivan, sillä Liam ei selvästikään ole tyytyväinen isoveljensä panokseen Supersonic-dokkarin markkinoinnissa, ainakaan miehen viimeisimmistä Twitter-päivityksistä päätellen:

Ensin mies aloittaa reippaalla ”Rock ’n’ rollin Ronnie Corbett, aka Noel Gallagher ei anna haastatteluja, eikä osallistu Oasis-filmin ensi-iltaan. Kaksi sanaa (tai yhdyssana): paskasäkki” -sivalluksella ja hetki myöhemmin perässä seuraa ytimekäs ”Nyhverö” -kuittaus aamupäivän tylytyshetkelle. Onhan se epeli.

Lisää luettavaa