Nykyaika, Plutonium 74, Oranssi Pazuzu… – kurkistus viikon Parasta juuri nyt -soittarille

Raskas osasto koti- ja ulkomailta vahvasti edustettuna.
17.3.2016 11:35

Soundin Parasta juuri nyt on viikoittain päivittyvä Spotify-soittolista, josta löytyvät vastikään julkaistuista biiseistä ilahduttavimmat, itkettävimmät ja ajatuksia herättävimmät.

Viikolla 11 Parasta juuri nyt -listallamme vierailevat muiden muassa uudet albuminsa hiljattain julkaisseet The Scenes, Ulver, Hexvessel ja Pekka Laineelta neljä tähteäkin kirvoittanut Oranssi Pazuzu (pääkuvassa).

Tuoreiden sinkkujensa voimin pistäytyvät esimerkiksi Black Twig, Plutonium 74, Nykyaika, Port Noir ja hiljattain lopettamisestaan ilmoittanut Kent. Viikkovieraan kommentit antaa At The Break Of Dawn -kipaleellaan mukana killuvan Arionin kitaristi-biisintekijä Iivo Kaipainen:

At The Break Of Dawn syntyi uskomattoman inspiksen tuloksena. Se kertoo vaikeasta rakkaudesta luopumisen väistämättömyydesta – apokalyptisen ja dramaattisen sävellyksen säestyksellä. Kyse on hetkestä, jona kaikki toivo on jo mennyt.

Terkkujakin teille mussukoille satelee:

Tuota biisiä on ylistetty aivan äärettömyyksiin asti, sydämelliset kiitokset siitä kaikille faneillemme ja muillekin, jotka ovat kehuneet ja vieneet sanaa eteenpäin! Ilman teitä emme olisi mitään. Let’s make it big!

Soundi.fi: Parasta juuri nyt (viikko 11/2016)

Kun klikkaat “seuraa”, saat tuoreimmat lisäykset tietoosi välittömästi.

Lisää luettavaa