Pariisin Kevään Haamupuhelu nousi Soundin Parasta juuri nyt -soittolistalle

30.1.2015 11:19

Pariisin Kevät julkaisi tänään uuden singlen ja musiikkivideon. Haamupuhelu on mukana Soundin Parasta juuri nyt -soittolistalla.

Haamupuhelu on ensimmäinen single Pariisin Kevään vielä nimeämättömältä, 24. huhtikuuta ilmestyvältä albumilta. Singlen musiikkivideon on ohjannut, käsikirjoittanut ja leikannut Herra Ylppö.

− Halusin tehdä vahvalla tunteella varustetun laulun, joka on samaan aikaan surullinen ja valoisa: yksinkertaisen ja kaikenlaisista tempuista riisutun laulun, jossa ei ole kiire mihinkään. Mä en tahdo avata tekstiä enempää, mutta uskon, että olennainen välittyy. Yhteyden muodostaminen ei oo aina helppoa, kertoo Pariisin Kevään nokkamies Arto Tuunela tiedotteessa.

Haamupuhelu edustaa tulevaa albumia mun mielestä hyvin. Se soundaa Pariisin Keväältä, mutta on kuitenkin eri kuuloinen, kuin meidän aiemmat levyt. Se ei kuulosta modernilta, eikä retrolta, vaan molemmilta yhtäaikaa. Pointtina oli tehdä voimakkaasti tuntuvia lauluja ilman mitään paskanjauhamista tai kikkailua, tai no, aina voi vähän kikkailla, mutta olennaista on, että laulut on sellaisia, että tarkoittaa joka sanaa ja joka nuottia, joka sieltä löytyy.

Huhtikuussa ilmestyvä albumi on Pariisin Kevään viides levy. Bändin kevään keikat julkistetaan lähiaikoina.

(Kuva: Kerttu Malinen)

Lisää luettavaa