Paul Stanley Kiss-yhtyeen uudenvuoden striimispektaakkelista: Tulee rikkomaan ennätyksiä monella tapaa

Nokkamiehen mukaan pelkästään pyrotekniikkaan on käytetty miljoona dollaria.
7.12.2020 12:10

Kiss aikoo soittaa uudenvuoden aattona konsertin Dubaissa, joka myös kuvataan ja jota pääsee seuraamaan striiminä netin välityksellä. Keulahahmo Paul Stanley keskusteli tulevasta livestriimispektaattelista hiljattain Kyle Meredithin haastattelussa (video artikkelin lopussa).

”Vuosi 2020 on tulossa päätökseen eikä kukaan ole selvinnyt vahingoittumatta. Osalle on koitunut pientä harmia, osa on murtunut täysin. Tämä vuosi on ollut musertava taloudelle, ihmisten terveydelle, rakkaillemme ja käytännössä kaikille elämän osa-alueille, joten haluamme juhlistaa vuoden päättymistä ja nähdä valoa tunnelin päässä. Haluan kuitenkin muistuttaa, että siihen on vielä matkaa, joten meidän täytyy olla varovaisia. Mutta mielestäni nyt jos koskaan on aika juhlia sitä, missä olemme. Ei ole rikos juhlia kaiken tämän keskellä, koska sitä me todella nyt tarvitsemme”, Stanley toteaa.

”Usko tai älä, mutta uudenvuoden aaton keikkamme tulee olemaan suurin Kiss-show, jonka olemme koskaan tehneet. Tulemme rikkomaan Guinnesin maailmanennätyksiä monella tavalla. Ensinnäkin – ja mikä tärkeintä – tulemme soittamaan kaikki ne biisit, joita kaikki rakastavat. Bändi on todella, todella hyvässä iskussa ja odotamme tätä enemmän kuin mitään mitä olemme aiemmin tehneet. Olemme käyttäneet pyroihin miljoona dollaria, joka on muuten jopa meidän mittapuulla paljon. Joten vaikket ostaisikaan katseluoikeutta, tulet joka tapauksessa kuulemaan räjähdykset! Siitä tulee ilta, joka taatusti muistetaan.”

Stanley lisää, että tapahtuman toteutuksessa otetaan erityisesti huomioon yhtyeen ja koko työryhmän turvallisuus.

”On erityisen tärkeää muistaa, että turvallisuus on etusijalla ja korona täytyy ottaa todella vakavasti, kunnes meillä on toimiva rokote. Ihmisten täytyy ymmärtää, ettei koronan suhteen voi olla varma siitä, mitä tapahtuu. Toiselle se aiheuttaa pientä nuhaa ja valitettavasti joku toinen voi kuolla. Joten otamme asian todella vakavasti ja ohjaajamme [Daniel E Catullo III] tietää, että meille on ensiarvoisen tärkeää varmistaa, että kaikki – 500 työntekijää, jotka pistävät homman kasaan, 3 000 katsojaa, jotka ottavat osaa turvavälit huomioiden sekä me itse – haluavat olla turvassa”, Stanley sanoo.

Kiss aikoo jatkaa koronan vuoksi kesken jäänyttä jäähyväiskiertuettaan ensi vuonna. Yhtyeen on tarkoitus saapua kiertueen tiimoilta myös Suomeen ja konsertoida Helsingin Hartwall-areenalla 21. kesäkuuta 2021.

Lisää luettavaa