Paula Vesala julkaisee yllätyslevyn, johon on saatu vaikutteita thrash metalista, teknosta ja M.A. Nummisesta

Vesala juhlistaa syntymäpäiviään Totuuksia popmusiikista -ep:llä.
8.12.2021 13:44

Paula Vesala täyttää perjantaina 10.12. pyöreät 40 vuotta. Asiaa juhlistetaan uudella Totuuksia popmusiikista -ep-levyllä, jonka tuottajana on toiminut muun muassa Antti Tuiskua ja Sannia tuottanut Jurek. Jurek on mukana myös työn alla olevalla Vesalan seuraavalla pitkäsoitolla.

”Vaikeinta on antaa musiikin syntyä vapaasti arvostelematta ideoita ja unohtaa sekä itsensä että muiden odotukset. Tässäpä niitä hedelmiä, jotka eivät päädy ensi vuonna julkaistavalle albumille. Olisihan se sääli jättää näitä pöytälaatikkoon! Ep:llä on vaikutteita thrash metalista ja teknosta M.A. Nummiseen, ränttäystä misogyniasta ja perässähiihtäjien valituksesta sekä ihan vaan hauskanpitoa. Ep sisältää myös yhden saneludemon puhelimestani. Sille on annettu vähän lisäelämää tuotannon muodossa, mutta ei niin paljoa, että se tulisi valmiiksi, ja niin on hyvä”, Vesala avaa, mitä on tulossa.

Vesala on parhaillaan juhlakiertueensa loppusuoralla. Kiertueeseen kuuluvat vielä konsertit Helsingin Savoy-teatterissa 16. joulukuuta sekä Lahden Sibeliustalolla 17. joulukuuta. Lauantaina 18.12. Vesala esiintyy vielä Baltic Princess -laivalla enne taukoa. Keikkailut jatkuvat taas maaliskuussa 2022 – tarkemmat keikkapäivät löydät täältä.

 

Lisää luettavaa