Perhe kertoo Ozzy Osbournen ottaneen festivaaliperuutuksensa todella raskaasti – ”Emme voi puhua siitä kotona”

10.9.2023 12:49

Ozzy Osbourne perui aiemmin kesällä esiintymisensä tulevalla Power Trip -festivaalilla terveysongelmien takia. Päätös on perheen mukaan jäytänyt miestä aina siitä asti.

”Valitettavasti kroppani kertoo etten ole vielä valmis, ja olen aivan liian ylpeä hoitamaan ensimmäisen keikkani lähes viiteen vuoteen vasemmalla kädellä”, Ozzy totesi tuolloin tiedotteessaan.

Nyt Ozzyn managerivaimo Sharon ja tytär Kelly ovat kertoneet Pimeyden prinssin kuulumisia, eivätkä ne ole järin mieltä ylentävää kuultavaa.

”Emme voi puhua siitä kotona, koska on niin sydäntäsärkevää nähdä hänen haluavan vain soittaa vielä yhden keikan”, Kelly sanoo Rolling Stonelle.

”Ja Ozzy olisi halunnut tuolle keikalle kaikkien ystäviensä kanssa. On sydäntäsärkevää katsella muiden menevän ja hänen jäävän sivuun”, Sharon lisää.

”Hän kykenisi siihen tällä hetkellä jos esiintyisi tuolilla istuen”, Kelly sanoo ja lisää: ”Hän sanoi, että jos ei kykene antamaan faneille sitä mistä nämä ovat maksaneet, hän ei tee sitä.”

Power Trip tömisyttää Kalifornian tannerta 6.-8. lokakuuta. Ozzyn tilalle tapahtumaan kiinnitettiin kuudenneksi esiintyjäksi Judas Priest.

Lisää luettavaa