Peruutuksia festivaalirintamalla: Rauma Blues ja Porin Rock in the City jäävät tältä vuodelta järjestämättä

6.8.2021 19:10

Elokuun puoliväliin suunniteltu kolmipäiväinen bluesfestivaali Rauma Blues tiedottaa peruuntumisestaan. Peruutus koskee kaikkia konserttitapahtumia: niin torstain 12.8. ja perjantain 13.8. bluesklubeja kuin lauantain 14.8. pääkonserttia.

Peruutus johtuu Rauman siirtymisestä koronaepidemian leviämisvaiheeseen.

”Leviämisvaiheen tapahtumien ja ravintoloiden turvallisuusjärjestelyiden toteuttaminen tekisi Rauma Blues -konserttien järjestämisestä kannattamatonta, ja myös päinvastoin: kannattavan festivaalin järjestäminen ei mahdollistaisi tarvittavien turvallisuusjärjestelyiden toteuttamista. Tämän vuoden tapahtuman peruuttaminen on siten ainoa tapa huolehtia Rauma Blues -yleisön terveysturvallisuudesta sekä Rauma Blues -festivaalin jatkuvuudesta tulevaisuudessa”, tiedotteessa todetaan.

Samoin Porin Kirjurinluotoon 20.-21. elokuuta suunniteltu Rock In The City -festivaali joudutaan perumaan huonontuneen koronavirustilanteen ja sen aiheuttaman lipunmyynnin pysähtymisen takia. Festivaali on kuitenkin tarkoitus järjestää Porissa 19.-20. elokuuta 2022.

Tälle vuodelle jo ostetut liput käyvät sellaisenaan vuoden 2022 festivaaleille tai ne voi käyttää elokuun puolessa välissä Jyväskylässä järjestettävillä Rock In The City -festivaaleilla. Halutessaan liput voi myös palauttaa 30.9. mennessä.

”Olemme pahoillamme, että joudumme perumaan tämän kesän festivaalin. Ymmärrämme, että livetapahtumia on kaivattu, mutta paheneva koronavirustilanne ei valitettavasti jättänyt muuta
mahdollisuutta. Toivomme, että lipun jo ostaneet pääsevät valintansa mukaan nauttimaan festaritunnelmasta joko tänä vuonna Jyväskylässä tai sitten ensi vuonna Kirjurinluodon upeissa puitteissa”, toteaa RH Entertainment Oy:n toimitusjohtaja Riki Huhtala.

Lisää luettavaa