”Pidän tisseistä ja verestä” – Glenn Danzig julkaisi kuvia sarjakuviin perustuvasta esikoiselokuvastaan

Misfits-rokkari kokeilee siipiään elokuvaohjaajana.
28.2.2019 12:04

Elokuvamaailma ei ole Misfits-yhtyeestä ja soolouraltaan tunnetulle Glenn Danzigille tyystin tuntematon. Sen lisäksi, että hänen tuotantoaan löytyy monilta soundtrackeilta, on hän kokeillut siipiään myös näyttelijänä (komediasarjassa Portlandia) ja ohjannut omia musiikkivideoitaan.

Seuraavaksi Danzig aikoo kuitenkin hypätä suoraan isoon päätyyn ohjaamallaan, tuottamallaan ja käsikirjoittamallaan Verotika-elokuvalla, joka perustuu miehen luomiin sarjakuvahahmoihin. Danzig on nyt julkaissut sosiaalisessa mediassa ensimmäisiä kuvia esikoisohjauksestaan, josta ei miehen sanojen mukaan ole todellakaan tulossa mitään koko perheen pätkää.

”K-18 on minulle ainoa vaihtoehto. Pidän tisseistä ja verestä”, Danzig nauroi kertoessaan projektista Revolver-lehdessä viime marraskuussa.

”Pääsen viimein ohjaaman oman elokuvan eikä kukaan tule sanomaan, miten se pitää tehdä. Se on yksi syy, miksi teen sen Brian Pereran ja Cleopatra Recordsin kanssa, koska hän haluaa, että toteutan omaa visiotani. Olen käynyt lukuisissa tapaamisissa, missä tyypit haluavat sotkea omat näppinsä minun elokuvaani. Sitten minut tuomittaisiin elokuvasta, joka ei edes ole omani. Joten olen tyytyväinen.”

Internet Movie Databasen tietojen perusteella kyseessä on useista lyhyemmistä pätkistä koostuva antologiaelokuva, joka on tällä hetkellä jälkituotantovaiheessa. Leffassa nähdään muun muassa Ashley Wisdom (Reprisal), Rachel Alig (Officer Down, At Granny’s House), Alice Haig (Snowbound, Chillerama) sekä aikuisviihdetähti Kayden Kross.

”Tulette näkemään paljon asioita, joita rakastan – pimeitä juttuja, gorea ja kaikkea sellaista”, Danzig lupaa.

Lisää luettavaa