Pikantti halloween-vinkki Iron Maidenin ystäville: eri aikakausien Eddie-naamareita kaupan!

Näillä välineillä luulisi naapuruston lasten juoksevan sukkelasti karkuun. The PRP -sivusto vinkkaa vanhemman metallin ystäviä vinkeistä Eddie-naamioista, joilla kelpaa juhlia halloweenia Iron Maidenin hengessä.

Tekijäporukassa on selvästi Maidenin ystäviä, sillä tarjolla on monenlaisia Eddie-versioita: tarjolla on niin Piece of Mind -albumin kansikuvan Eddie, Powerslave-Eddie, Paul Di’Annon aikakauden Eddie kuin Book of Soulsinkin kannesta tuttu mörökölli.

Kapineita kauppaa kalifornialainen Trick or Treat Studios. Halloween-käytön lisäksi voisi kuvitella, että tämä olisi ilouutinen Suomenkin useille Iron Maiden -tribuuttibändeille, joilla on tähän asti ollut kaikki muu kohdallaan paitsi virallinen keikkamaskotti on puuttunut.

Eddiekin alkaa olla varttunut jo keski-ikäiseksi. Jokaisen Iron Maidenin albumin kannessa komeilleen örkin prototyyppi suunniteltiin jo varhaisvuosien rumpalin Doug Sampsonin aikoina, ja tämä vaikutti bändissä vuosina 1977–79. Mahtaako olla tulossa mitään 40-vuotiskunnianosoitusta niin muinaisessa Egyptissä, kaukana tulevaisuudessa, manalassa kuin mielisairaalassakin mellastaneelle veijarille?