Pink Floyd -rumpali hämmästelee Roger Watersin kiusaamispuheita – ”Stalinia kiusattiin…”

Angel Marchini/Shutterstock/All Over Press

Roger Waters herätti viime kuussa huomiota haastattelullaan, jossa basistisuuruus kutsui entisiä Pink Floyd -kumppaneitaan ”räkänokkaisiksi ja röyhkeiksi”, ja väitti tulleensa kohdelluksi tavalla, jota voisi kutsua lähinnä kiusaamiseksi. Nyt Pink Floyd -rumpali Nick Mason on ottanut kantaa entisen bänditoverinsa puheisiin.

”Olen vähän ymmälläni siitä”, Mason sanoo tuoreessa Jim DeRogatisin haastattelussa. ”Se taisi olla vähän ylitunteellinen tapa ilmaista, että bändin sisällä oli jonkinlaista jakaantumista… Sillä Roger katsoi aina tavallaan musiikin ohi. Se oli vähän keinotekoista, mutta siellä saattoi mahdollisesti olla puoli, joka tahtoi käyttää täytettävää rekvisiittaa ja tehdä filmejä musiikin ohessa, sekä sitten ne, jotka halusivat keskittyä vain musiikkiin. Mutta en usko heidän olleen erityisen ilkeitä hänelle. On vaika kuvitella olevansa ilkeä Rogerille!”

”Stalinia kiusattiin…”, mies sutkauttaa lopuksi.

Masonin haastattelussa käsiteltiin useitakin mielenkiintoisia aiheita aina Rolling Stones -rumpali Charlie Wattsin kuolemasta Saucerful Of Secrets -yhtyeeseen. Voit käydä kuuntelemassa juttutuokiota täällä.