”Pitäisikö näille maksaa rahaakin tästä?” – System of a Down ei tehnyt suurta vaikutusta vanhuksista koostuneeseen raatiin

Fine Brothers Entertainmentin pitkään kestänyt videosarja saa jälleen rockyleisöä kiinnostavaa jatkoa. YouTube-sivustolta löytyy videoita, joissa vuoroin vanhuksille, teineille tai jollekin muulle rajatulle porukalle esitetään valikoitua nykymaailman tai menneisyyden ilmiötä ja katsotaan, miten he siihen reagoivat. Esimerkiksi teinit ovat saaneet eteensä alkuperäisen Doom-pelin vuodelta 1993, vanhuksille on puolestaan soitettu muun muassa Slipknotia.

Nyt ikäihmiset saivat kuunneltavakseen System of a Downin Chop Sueyn ja Sugarin, ja vastaanotto näyttää jääneen kylmäksi. ”En maksaisi näille penniäkään” tokaisee eräs herrasmies, ja moni muu tyytyy puistelemaan päätään. Katso julma ihmiskoe alempaa.

Kanavalta kannattaa tarkastaa muutama muukin video, jos aikaa riittää. Eräässä erityisen mainiossa koosteessa vanhukset päästetään pelaamaan Grand Theft Auto viitosta, ja voi sitä räkänaurun määrää, kun veijarit pääsevät lahtaamaan viattomia sivullisia Los Santosin kaduille. Sillä lailla!