PMMP tekee paluun – Stadionkonsertti luvassa kesällä 2024

11.9.2023 08:31

Paula Vesala ja Mira Luoti nousevat taas PMMP:n merkeissä yhdessä lavalle kymmenen vuoden tauon jälkeen kesällä 2024. PMMP konsertoi Helsingin Olympiastadionilla 24. elokuuta 2024. Liput keikalle tulevat Lippupisteessä myyntiin maanantaina 18.9. kello 9.

Muun muassa jättihiteistään Rusketusraidat, Lautturi, Joutsenet, Oo siellä jossain mun, Joku raja, Kesäkaverit ja Matkalaulu tunnettu yhtye perustettiin 2003. Kymmenen vuoden aikana yhtye julkaisi seitsemän albumia ja se palkittiin yhdeksällä Emma-palkinnolla. Energisistä keikoistaan tunnettu yhtye lopetti toimintansa kahteen loppuunmyytyyn keikkaan Helsingin jäähallissa lokakuussa 2013 eikä ole lukuisista kyselyistä huolimatta esiintynyt julkisesti yhdessä ennen ensi kesän stadionkeikkaa.

”Yllätettiin Paula muun bändin kanssa hänen 40-vuotissynttäreillään. Vedettiin kolme PMMP-kappaletta ekaa kertaa sitten lopettamisen. Oli jotenkin ihan sairaan hauskaa yhtäkkiä palata siihen musaan ja yleisökin räjähti aivan pähkinöiksi! Puhuttiin sitten illan aikana puolittain vitsillä siinä juhlahumussa, että olisi nastaa tehdä vielä joku keikkakin yhdessä. Siitä sitten lähti käyntiin tapahtumaketju, joka huipentuu ensi vuonna Stadikalle”, PMMP:n basisti Juho Vehmanen ja rumpali Heikki Kytölä avaavat paluun taustoja.

”Tajuttiin, että PMMP:n musiikki merkitsee yhä paljon monelle ihmiselle ja kyllä me myös itse edelleen rakastamme niitä biisejä. Ja meille oli myös tullut ikävä toisiamme”, Mira Luoti lisää.

Lisää luettavaa