Pomo saanut biisihanat kunnolla auki: Sooloalbumin julkaisevalla Springsteenillä jo seuraava bändilevy lähes kasassa

"En olekaan kusessa", Bruce Springsteen iloitsee.

Bruce Springsteen kertoi sunnuntai-iltana järjestetyssä Netflixin FYSEE-tapahtumassa kärsineensä pitkään niin sanotusta ”writer’s blockista”, minkä vuoksi hän ei ole julkaissut uusista biiseistä koottua levyä sitten vuoden 2012 Wrecking Ballin. Nyt biisihanat on kuitenkin saatu auki kunnolla eikä Pomon mukaan kesällä ilmestyvän soololevyn jälkeen tarvitse seuraavaa E Street Band -levyäkään odottaa kovin kauaa.

”En ole kirjoittanut bändille mitään lähes seitsemään vuoteen. En vain pystynyt. Yhtäkkiä noin kuukausi takaperin menin ja tein melkein levyllisen verran materiaalia. Se vain tuli… Tiedän kyllä, mistä se kumpusi, mutta samaan aikaan se iski kuin tyhjästä”, Springsteen kertoi.

”Kappaleita syntyi lähes päivittäin parin viikon ajan, mikä oli todella mukavaa. Se tekee iloiseksi. Että jes, en olekaan kusessa ja vielä tulee lisää kiertueita!”

Bändilevyä ja kiertueita odotellessa Springsteen julkaisee tosiaan Western Stars -soololevynsä 14. kesäkuuta. Levyltä on jo julkaistu maistiaisena kappale Hello Sunshine.