Poptähti Pinkillä oli Rock and Roll Hall of Fame -gaalassa yllättävää asiaa Judas Priest -keulakuvalle – ”Mietin, että mitä me nyt olemme tehneet?”

28.4.2023 21:56

Poptähti Pink oli opiskeluaikoinaan kova Judas Priest -fani. Tämä selvisi kun laulajatar törmäsi vuoden 2023 Rock and Roll Hall of Fame -pippaloissa (joissa yhtye nimettiin viimein rockin kunniagalleriaan) Judas Priest -solisti Rob Halfordiin.

”Pink tuli luokseni ja sanoi: ’Minun täytyy kertoa sinulle jotain’, ja minä mietin, että ’voi nenä, mitä me nyt olemme tehneet?'” Halford muistelee tuoreessa Metal Hammerissa.

”Hän kertoi että kun oli koulussa, hänellä oli ystävineen tapana piirtää sapluunalla Judas Priest -logoja muistivihkoihinsa”, Halford jatkaa.

Tämän jälkeen Sheryl Crow’kin lähestyi Halfordia ja kertoi rakastavansa hevijumalan lauluääntä.

”Kaikki nämä jutut todistavat vain sen puolesta, että musiikkisi saattaa luoda yhteyden sellaisiin ihmisiin joihin ei arvaisikaan”, Halford sanoo.

Halford hengaili Hall of Fame -gaalassa monien sellaisten artistien kanssa, joita ei ollut juuri aiemmin tavannutkaan.

”Kun sain sähköpostia, jossa Dolly [Parton] haluisi minun osallistuvan Jolenen esitykseen, luulin sitä pilaksi. Mutta sitten se tapahtui ja sanon tämän: kaikki mitä tiedätte siitä naisesta… se tulee niin merkittävästä, puhtaasta paikasta. Se oli ihmeellinen ilta”, Halford fiilistelee.

”Pat Benatar, jonka olen tuntenut jo ikuisuuden, oli myös paikalla. En ollut koskaan tavannut [Duran] Simon LeBonia, mutta olimme kuin ystävykset sillä hänkin on keski-Englannista. Minä Sheryl Crow, Annie Lennox ja Pink kumarsimme kaikki tälle ihailemallemme, uskomattomalle keulahahmolle.”

Kaiken kaikkiaan Priest-keulakuva pitää Rock and Roll Hall of Fame -kokemustaan suuressa arvossa.

”Se oli surrealistinen ja liikuttava kokemus. Kaikille Rock and Roll Hall of Fame -vihaajille sanon tämän: se tuottaa rakkauden hetkiä musiikkimaailmaan.”

Lisää luettavaa