Power metal -jyrän laulaja omituisessa onnettomuudessa – mies joutui hyppäämään liikkuvasta autosta miltei 50 kilometrin tuntivauhdissa

Tässä olisi voinut käydä todella huonosti.
2.7.2017 20:22

Englantilaisen DragonForcen solisti Marc Hudson joutui kuluvan viikon tiistaina äkkiseltään omituiselta kuulostavaan onnettomuuteen, jossa olisi voinut kuitenkin käydä pahimmillaan todella huonosti. Mies joutui nimittäin loikkaamaan ulos liikkuvasta pakettiautosta Australiassa, kuten Blabbermouth tietää raportoida.

Hudson yhtyetovereineen valmistautui lähtöön Brisbanessa henkilökuntansa pakatessa pakettiautoa Uuteen-Seelantiin matkaamista varten. Kun lastaus oli saatu valmiiksi, laulaja istahti autoon ensimmäisenä, basisti Frédéric Leclercqin ja kitaristi Sam Totmanin seuratessa pian perässä. Kaksikon noustua ajoneuvoon käsijarru kuitenkin petti ja auto lähti syöksymään alamäkeen. Leclercq ja Totman onnistuivat hyppäämään kyydistä heti syöksyn alkumetreillä, mutta sisällä jo turvavöissä istunut Hudson jäi ansaan alati kiihtyvään vauhtiin ampaisseen auton sisään.

Rumpali Gee Anzalone yritti juosta auton kiinni, mutta ajoneuvon vauhdin yllyttyä liian kovaksi tämä ei kuitenkaan onnistunut. Mäen alla nököttävän puun lähestyessä pelottavaa vauhtia Hudson päätyi loikkaamaan auton kyydistä vain sekunteja ennen törmäystä. Vauhtia autolla raportoidaan tässä vaiheessa olleen jo lähemmäs 50 kilometriä tunnissa.

Lopputulemana Hudsonilta murtui mahdollisesti kaksi kylkiluuta, hänen olkapäänsä venähti ja hän sai lukuisia naarmuja ja mustelmia ympäri kehoaan. Onnettomuus ei kuitenkaan ole vaikuttanut orkesterin kiertueaikatauluun ja mies onkin nyt esiintynyt kipsi kädessään, kuten alta löytyvästä videosta käy ilmi.

Lisää luettavaa