Artisti: Dragonforce

Dragonforce naljailee urakalla Nightwishille – bändi päätti säveltää Nightwish-biisin 10 minuutissa

No nyt! Dragonforcen veijarit eivät tunnetusti ota omaa power metaliaan liian vakavasti, ja huumoria osataan löytää muidenkin yhtyeiden tuotoksista. Kitaristit Herman Li ja Sam Totman ovat aikaisemmin isännöineet Twitch-palvelussa livestreameja, joissa kaksikko on yrittänyt säveltää Sabaton- ja Alestorm -tyyliset kappaleet kymmenessä minuutissa, ja viimeisimmässä lähetyksessä tyypit ottivat tehtäväkseen tehdä Nightwishin repertuaariin sopivan biisin samassa ajassa. Mitä tästä seuraa? Katso alapuolelta.

Voiko oikeaoppisen Sabaton-biisin säveltää alle 10 minuutissa? Annetaanpa brittiläisten power metal -muusikoiden vastata kysymykseen

Hiljattaisessa livestriimissään Dragonforce-kitaristi Herman Li haastoi yhtyetoverinsa Sam Totmanin säveltämään ruotsalaisen Sabatonin tuotantoa muistuttavan kappaleen alle kymmenessä minuutissa. Mieshän otti haasteen suorastaan innolla vastaan ja laukkakompit alkoivat sinkoilla otelaudasta kuin vettä vain.

Uhka vai mahdollisuus? Kuuntele My Heart Will Go On Dragonforcen hypernopeana metalliversiona

No tässä se nyt on. Dragonforce julkaisi hiljattain uuden Extreme Power Metal -albuminsa, jonka viimeiseksi ohjelmanumeroksi on tallennettu yhtyeen versio Celine Dionin ikivihreästä My Heart Will Go Onista. Yhtye promotoi julkaisuaan viime viikolla keikalla TwitchCon-tapahtumassa, ja paikan päällä kuultiin myös tämä turboahdettu Titanic-hempeily. Tarkasta livetallenne keikalta ylempää. Melkoista menoa!

Taas lisää äärimmäistä power metalia – Dragonforce vikittelee naisia uudella animaatiovideolla

Dragonforce esittelee taas kappaleen verran lisää tulevaa Extreme Power Metal -albumiaan. Aikaisemmin levyltä on esitelty Heart Demolition -biisi, ja nyt vuorossa on kappale nimeltä Razorblade Meltdown. Kuuntele esitys ja katso sen kylkeen tehty animaatiovideo ylempää. Jos Dragonforce on arvostuslistallasi korkealla, tämä lienee aika takuuvarmaa kamaa.

Dragonforcen uusi video on kuin rakkauskirje 1980-luvun elokuville ja videopeleille

Dragonforce esittelee tulevaa Extreme Power Metal -albumiaan uudella singlellä ja musiikkivideolla. Singleksi on valikoitunut kappale nimeltä Heart Demolition, ja sen musiikkivideo on omiaan herättämään helliä tunteita kaikissa, jotka ovat eläneet lapsuuttaan 1980–luvulla ja 1980–90-lukujen taitteessa. Kömpelöä toimintaelokuvakuvastoa, moottorisahamurhaajia ja wanhan ajan videopelimeininkiä riittää siinä määrin, että tulee ihan ikävä VHS-kokoelmaa ja kolikkopelihalleja. Katso yläpuolelta.