Primal Scream tuo Screamadelican

18.5.2011 06:58

Ulkomaalaisbändit "matkivat" suomalaisia. Muutakaan ei voi päätellä siitä, että kevään mittaan edennyttä suomalaiset albumiklassikot -konserttisarjaa seuraa elokuussa muun muassa skotlantilainen Primal Scream, joka esittää palkitun Screamadelica-levyn kokonaisuudessaan.

Ulkomaalaisbändit "matkivat" suomalaisia. Muutakaan ei voi päätellä siitä, että kevään mittaan edennyttä suomalaiset albumiklassikot -konserttisarjaa seuraa elokuussa muun muassa skotlantilainen Primal Scream, joka esittää palkitun Screamadelica-levyn kokonaisuudessaan. Pitkäsoitosta on juhlavuoden kunniaksi saatavilla tietenkin myös remasteroitu laitos sekä laaja erikoispakkaus.

Konsertti toteutuu Helsingin The Circuksessa 31. elokuuta. Primal Scream lupaa tulevalla Screamadelican juhlakiertueella panostaa vahvasti myös visuaaliseen ilmeeseen. 38 euron hintaiset konserttiliput tulevat myyntiin 23. toukokuuta.

Hieman aikaisemin maisemiin ehtii Dinosaur Jr, joka esittää Bug-albuminsa kokonaisuudessaan Helsingin Tavastialla torstaina 7. heinäkuuta.

Lisää luettavaa