Princen kappaleisiin pohjautuva musikaalielokuva työn alla – Tuottajaksi huippumenestyneestä Marvel-filmatisoinnista tuttu nimi

Ryan Coogler tunnetaan myös Creed-leffasarjan ohjaajana.
25.3.2024 18:44

The Hollywood Reporterin mukaan Rocky-leffoihin pohjautuvan Creed-elokuvasarjan sekä lipputuloennätyksiä rikkoneen Marvel-sarjakuvaelokuva Black Pantherin ja jatko-osan Black Panther: Wakanda Forever ohjannut Ryan Coogler on mukana työn alla olevassa Princen kappaleisiin pohjautuvassa musikaalielokuvassa tuottajan roolissa.

Hollywood Reporterin mukaan musikaalielokuvaa on pyöritelty suunnittelupöydällä jo vuodesta 2018. Elokuvan käsikirjoituksesta vastaa Bryan Edward Hill, joka on käsikirjoittanut paitsi tv-sarjoja (kuten Titans ja Ash vs Evil Dead) myös sarjakuvia DC Comicsille ja Marvelille. Elokuvasta ei tässä vaiheessa tiedetä muuta kuin se, että se tulee olemaan jukebox-musikaali Abban Mamma Mian tai Moulin Rougen tyyliin eli juonta kuljetetaan eteenpäin Princen tunnetuimpien hittien tahdissa.

Aiemmin tänä vuonna Prince perikunta tiedotti, että artistin 40 vuotta täyttävä Purple Rain -elokuva viedään vuorostaan musikaalilavoille Broadwaylle.

Lisää luettavaa