Progevelho Steven Wilsonilta hyviä uutisia uutta levyä odottaville faneille

5.4.2017 14:42

Nykyprogen suuruus, Porcupine Tree -yhtyeestä sekä soolourastaan tuttu Steven Wilson tiedottaa solmineensa maailmanlaajuisen levytyssopimuksen Universal Music Groupin alaisen Caroline-levymerkin kanssa. Carolinen artisteihin lukeutuvat myös muun muassa Peter Gabriel, Iggy Pop, Van Morrison ja Glass Animals.

Wilson tulee julkaisemaan jatkoa vuoden 2015 Hand. Cannot. Erase. -pitkäsoitolleen vielä kuluvan vuoden aikana. Lisää infoa levyn tiimoilta luvataan kerrottavan lähiaikoina.

– Olen todella innoissani, että saan julkaista seuraavan levyni Carolinen kautta. Vaikka se kuuluukin Universalin alaisuuteen, heidän filosofiansa antaa minulle täydellisen luovan itsenäisyyden, tuoden samalla mukanaan ison yhtiön hyödyt. Tämä on minulle täydellinen koti, Wilson hehkuttaa.

Levy-yhtiön toinen vastaava tuottaja Michael Roe sanoo olevansa Wilsonin fani ja siksi otettu, että progevelho valitsi heidän yhtiönsä taustavoimakseen.

– Wilson on lahjakas muusikko, jolla on omistautunut ja iso fanikanta, mutta siitä huolimatta hän ei ole vielä saanut sellaista kansainvälistä tunnustusta, jonka hän mielestäni ansaitsee, Roe kommentoi.

Lisää luettavaa