Provinssi julkaisi rapeat 40 uutta artistikiinnitystä – Seinäjoen festariylpeydellä on kotimainen osasto aika kattavasti hallussa

5.3.2018 11:08

Provinssirock tiedottaa täydentäneensä ohjelmistoaan 40 yhtyeellä ja artistilla. Tällä kertaa ei ole tarjolla isoja kansainvälisiä tähtiä, vaan tapahtuma marssittaa kentälle pitkän rivin kotimaisia tähtiä.

Uusia nimiä ovat muun muassa JVG, Maija Vilkkumaa, Olavi Uusivirta, Pariisin Kevät, Scandinavian Music Group, Von Hertzen Brothers, Ruusut, Reino Nordin, Sonata Arctica, Ensiferum, Blind Channel, Santa Cruz, Töölön ketterä, Stig Dogg, Yari, Erja Lyytinen, Tuomari Nurmio, Litku Klemetti, Kynnet, Circle, Joose Keskitalo, Jess and the Ancient Ones, Mara Balls, K-X-P ja Have You Ever Seen the Jane Fonda Aerobic VHS. Katso kaikki kiinnitykset Provinssin verkkosivuilla.

Provinssi järjestetään 28.–30. kesäkuuta. Tapahtuman liput ovat kaupan esimerkiksi festarin omilla nettisivuilla, ja hintaa pileteillä on 89–149 euroa. Kaikenlaisia VIP-paketteja on myös tarjolla niille, jotka haluavat sijoittaa reissuun vähän enemmän.

Lisää luettavaa