Public Enemyn klassikkolevyiltä tuttu tuottaja Keith Shocklee saapuu Suomeen, esiintyy Palefacen kera

23.10.2023 16:46

Maineikas amerikkalaistuottaja ja dj Keith Shocklee saapuu esiintymään Suomeen. Shocklee esittää dj-setin Helsingin Kalliossa Siltanen-baarissa keskiviikkona 25. lokakuuta. Tulitukea hiphop-suuruudelle tarjoaa Karri ”Paleface” Miettinen. Illan avaa kotimainen livebändi Josén Pimeä Puoli.

Vuonna 1962 New Yorkin Rooseveltissa syntynyt Shocklee aloitti nuorena tiskijukkana nimellä Wizard K-Jee. Hän perusti kuuluisan The Bomb Squad -tuottajaryhmän yhdessä veljensä Hankin kanssa vuonna 1986. Shocklee oli vahvasti mukana Public Enemyn levyillä It Takes A Nation Of Millions To Hold Us Back (1988) ja Fear Of A Black Planet (1990), ja huhtikuussa 2013 hänet nimitettiin Rock & Roll Hall of Fameen. Public Enemyn lisäksi Shocklee on tuottanut sellaisia artisteja kuin LL Cool J, Ice Cube, Janet Jackson, Paula Abdul ja Sinead O’ Connor.

Josén Pimeä Puoli -kokoonpanossa ovat mukana Jose Mäenpää (laulu, piano, trumpetti ja biisit), Arto Nurmi (basso ja taustalaulu) ja Jussi Miettola (rummut ja taustalaulu). Tapahtuman Facebook-event löytyy täältä.

Lisää luettavaa