Puddle of Mudd -keulahahmo kommentoi bändin surullisenkuuluisaa Nirvana-coveria – ”Minun ei olisi pitänyt edes yrittää”

Scantlin myöntää vedon menneen niin penkin alle kuin voi mennä.
20.12.2022 09:31

Puddle of Mudd -yhtye ja yhtyeen nokkamies Wes Scantlin nousivat keväällä 2020 viraali-ilmiöksi vähemmän mairittelevissa merkeissä bändin esitettyä SiriusXM:n studiolivesessioissa akustisen coverin Nirvanan About A Girlistä, joka meni Scantlinilta totaalisesti penkin alle. Alkuperäistä videota on katsottu tätä kirjoittaessa jo reilusti yli miljoona kertaa ja se poiki myös runsaasti meemejä ja reaktiovideoita, joissa kauhistellaan äärirajoillaan pinnistelleen Scantlinin kammottavaa laulamista.

Scantlin kuittasi tuoreeltaan kritisoijat ”kateellisiksi” ja ”toksisiksi”, mutta parissa vuodessa on ääni Scantlininkin kellossa muuttunut. Nirvana-tulkinta nostettiin esille tuoreessa Songfactsin haastattelussa ja nyt Scantlin myöntää, että eihän se esitys mennyt yhtään kuin Strömsössä.

”Tiedätkö mitä? Yritin sopeutua uuteen tilanteeseen ja se oli hyvin pitkä ja uuvuttava päivä. Olimme vetäneet jo viisi, kuusi biisiä ennen sitä, joten kun tuli sen biisin aika – jota minun ei olisi pitänyt edes yrittää, koska se biisi on minulle liikaa – olin todella väsynyt. Se näytti ja kuulosti totaaliselta paskalta. No, ei muuta kuin leuka rintaan ja eteenpäin”, Scantlin toteaa.

Lisää luettavaa