Qstock julkisti juhlavuotensa kunniaksi kovia esiintyjiä: muun muassa Marilyn Manson saapuu ensi kesänä Ouluun

Ensi kesänä 15. juhlavuottaan viettävä Qstock julkisti juuri ensimmäiset esiintyjänsä. Perjantai-illan 28.7. pääesiintyjäksi varmistui itse 1990–2000-lukujen shokkirockin kuningas Marilyn Manson. Komeasti lähti siis käyntiin tämä ruljanssi!

Toinen Qstockiin varmistunut ulkomaanvieras on kokenut Suomen-kävijä Danko Jones, joka nousee lavalle niin ikään festivaalin perjantaipäivänä. Festivaalin kolmas kookas ulkomainen (EDIT: tai kotimainen) bändi julkaistaan tiedotteen mukaan 14. joulukuuta.

”Marilyn Mansonin vahvistuminen oli meille hieno työvoitto, ja muutenkin ensi kesän ohjelmasta on muodostumassa todella vahva kokonaisuus. Kaiken kaikkiaan on tulossa hieno juhlavuosi. Erityisesti Kuusisaaren kunnostustyöt on meille loistava asia, joka tulee parantamaan festivaalin tasoa ja toimivuutta entisestään”, festivaalijohtaja Mikko Forstén kommentoi tiedotteessa.

Qstockin joululippujen myynti alkaa torstaina 1. joulukuuta klo 9.00 ja jatkuu aina uudenvuodenaattoon saakka. 95 euron hintaisia kahden päivän lippuja voi ostaa Ticketmasterin myyntikanavilta kautta maan sekä R-Kioskien suoramyynnistä.

Qstock järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 28.-29.7.2017. Viime vuonna tapahtuma keräsi 32 000 juhlijaa.