Queens of the Stone Age -keulakuva kommentoi huoltajuuskiistaa ja riitojaan ex-vaimon kanssa ensimmäistä kertaa julkisesti – Julkaisi aiheesta pitkän selonteon

Ikäviä asioita nämä.
29.3.2023 10:46

Queens of the Stone Age -nokkamies Josh Homme on jo useamman vuoden taistellut ex-puolisonsa, punkyhtye Distillersin keulakuvan Brody Dallen kanssa parin lasten huoltajuudesta. Sekä Dalle että Homme ovat oikeusistunnoissa syyttäneet toisiaan väkivaltaisesta käytöksestä ja mediat ovat uutisoineet muun muassa lasten nimissä tehdyistä lähestymiskieltohakemuksista Hommea kohtaan. Homme itse ei kuitenkaan ole julkisesti asiasta puhunut suojellakseen alaikäisiä lapsiaan.

Nyt Homme on kuitenkin julkaissut pitkän selonteon, jossa tämä kuvailee omalta kantiltaan kiistan erinäisiä vaiheita. Laulaja-kitaristi päätyi julkaisemaan pitkän tiedotteen tehdäkseen lopun ”jatkuville valheille ja toistuville lasten yksityisyyden loukkauksille”. Homme toivoo selonteonsa tuovat perheelleen kaivattua ja ansaittua rauhaa ja yksityisyyttä.

Homme ja Dalle erosivat 2019 ja laulajan mukaan yhteishuoltajuus sujui ongelmitta noin vuoden. Hommen mukaan asiat alkoivat kuitenkin mennä pahasti pieleen Dallen uuden poikaystävän Gunner Foxxin astuttua kuvioihin. Yhtäkkiä Dalle ei enää antanut Hommen tavata lapsiaan oikeuden lukuisista käskyistä huolimatta.

Syksyllä 2021 uutisoitiin Hommen poikien hakeneen lähestymiskieltoa isälleen. Hakemus osoittautui myöhemmin Foxxin tekemäksi ja tämä oli väärentänyt siihen myös Dallen allekirjoituksen. Dalle myönsi myöhemmin tienneensä asiasta, muttei tehnyt sille mitään. Myös medioiden uutisoima Hommen tyttären isästään hakema lähestymiskielto osoittautui Foxxin tekemäksi.

Oikeus myönsi Hommelle lasten yksinhuoltajuuden keväällä 2022. Elokuussa 2022 Homme ja tämän pojat hakivat lähestymiskieltoa Foxxille ja tämän oikeusistuin myönsi. Maaliskuun 16. päivä Los Angelesin perhetuomioistuin myönsi vuorostaan lähes kahden vuoden lähestymiskiellon Brody Dallelle. Lasten huoltajuusasioita käsitellään oikeudessa seuraavan kerran syksyllä 2023.

”Kaikki Brody Dallen ja Gunner Foxxin joko omissa tai lasten nimissä esittämät syytökset Hommea kohtaan on tutkittu poliisiviranomaisten toimesta. Lisäksi lasten etuja ovat olleet ajamassa oikeusistuimen määräämät edustajat. Näiden tutkimusten sekä molempien vanhempien kotona tehtyjen seurantojen perusteella oikeusistuin katsoi olevan lasten etujen mukaan parasta, että he pysyvät isänsä huoltajuuden alla. Hommen perhe on kiitollinen kaikille viranomaisille heidän ajastaan ja huolenpidostaan. Josh Homme toivoo, että nämä päätökset johtavat siihen, että hän ja Dalle pystyvät ennen pitkää rauhanomaiseen yhteishuoltajuuteen”, Homme päättää pitkän tiedotuksensa.

Lisää luettavaa