Queensrÿche-laulaja otti kantaa Dee Sniderin nokkamieskeskusteluun – ”Dion ja Plantin ei tarvinnut juosta ja hyppiä ympäriinsä mikkiständiä pyöritellen…”

6.1.2023 13:58

Dee Snider kävi hiljattain Twitterissä seuraajiensa kanssa keskustelun, joka nousi otsikoihin monissa musiikkimedioissa. Twisted Sister -laulaja nimittäin sanoi, ettei pidä Led Zeppelinin Robert Plantia tai edesmennyttä Ronnie James Dioa hyvinä nokkamiehinä ja esiintyjinä, vaikka arvostaakin näitä laulajina suuresti.

”Mahtavalla keulahahmolla ja mahtavalla laulajalla on iso ero. Ronnie oli yksi maailman parhaista laulajista, mutta nokkamiehenä hän lähinnä vain seisoi lavalla ja lauloi”, Snider kirjoitti Diosta.

”Olen Plantin äänen suuri fani, mutta esiintyjänä hän ei antanut minulle mitään. Näytti hyvältä, hiukset olivat hyvin… Seisoi lavalla toinen käsi ilmaan nostettuna ja lauloi kuin vimmattu. Ei hyvää toimintaa nokkamieheltä mielestäni. Ja tiedoksi myös, että monet mahtavat nokkamiehet eivät ole mahtavia laulajia”, Snider kirjoitti puolestaan Plantista ja sanoi pitävänsä hyvinä nokkamiehinä esimerkiksi Bruce Dickinsonia, David Lee Rothia, Mick Jaggeria ja Axl Rosea.

Progemetalliveteraani Queensrÿchen laulaja Todd La Torre otti omalla Facebook-sivullaan kantaa Sniderin kommentteihin ja kertoi olevansa Twisted Sister -laulajan kanssa täysin eri linjoilla, mitä Plantiin ja Dioon tulee.

”Dion ja Plantin ei tarvinnut juosta ja hyppiä ympäriinsä mikkiständiä pyöritellen tai tehdä mitään muutakaan sellaista, vaikka jonkun subjektiivinen mielipide sitä esiintyjältä ehkä edellyttääkin. He hallitsivat lavaa puhtaasti läsnäolollaan ja äänellään ja se yksin oli se asia, mitä ihmiset halusivat ja tarvitsivat – ja vielä enemmän. Sanoisin, että se tekee heistä mahtavia nokkamiehiä”, Todd La Torre tuumasi sittemmin poistetussa julkaisussaan, josta Blabbermouth on ottanut kuvakaappauksen.

Lisää luettavaa