Rami Malek ja Freddie Mercury, kuin kaksi marjaa – Video esittelee laulajan ja näyttelijän Live Aid -esiintymisiä rinta rinnan

Pätkä löytyy myös Bohemian Rhapsodyn myyntiversion bonusmateriaaleista.

Lippukassat räjäyttänyt Queen-elokuva Bohemian Rhapsody julkaistaan dvd:nä ja blu-rayna jo helmikuussa. Digitaaliseen jakeluun leffa tulee jo aiemmin eli tammikuun lopulla.

Fyysiset julkaisut sisältävät elokuvan lisäksi myös paljon bonusmateriaalia, kuten loppuhuipennuksena nähtävän Live Aid -konsertin kokonaisuudessaan. Yahoo-sivusto on saanut yksinoikeudella esitettäväkseen maistiaisia näistä bonusmateriaaleista ja julkaissut videon, jossa on laitettu Freddie Mercuryn sekä Mercurya näyttelevän Rami Malekin suoritukset rinnakkain.

Samalla pätkällä Malek ja basisti John Deaconia esittävä Joe Mazzello myös kertovat paiskineensa hurjasti töitä ottaakseen koko 20-minuutin Live Aid -kohtauksen haltuunsa, koska se kuvattiin kuin oikea konsertti, eli kerralla alusta loppuun.

”Me halusimme tehdä sen niin, koska oli paljon vaikeampaa kuvata lyhyitä pätkiä ja aloittaa jostain keskeltä. Näin energia kasvoi luonnollisesti loppua kohti”, Mazzello kommentoi.

Katso videopätkä Yahoon sivuilta eli täältä.